Piet Titulaer

Na mijn start als groepsleider in het volwassen onderwijs heb ik vervolgens deskundigheid opgebouwd in verschillende functies als: directeur volwassen onderwijs, organisatie adviseur en coach/trainer.
Ik ben mede eigenaar van het organisatie advies - en trainingsbureau  Movaeres.
 
Als begeleider word ik geraakt wanneer mensen in beweging komen om hun problemen aan te pakken, als ze bereid zijn om naar hun eigen mogelijkheden en belemmeringen te kijken. Alles valt of staat immers met de overtuiging dat de oplossing om te veranderen in jezelf te vinden is. 
Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe je de ander kunt ondersteunen om vooral naar mogelijkheden te kijken.
Vanuit een warme belangstelling voor de mens ben ik erop gericht om de ander te begeleiden op zijn/haar weg naar verandering en verbinding in het leven.
Daarbij mag je van mij een persoonlijke - en professionele begeleiding verwachten. 
 
Voor mijn eigen ontwikkeling volgde ik meerdere HBO en post HBO studies op het gebied van agogiek, psychologie en bedrijfskunde. 
Daarnaast heb ik gedurende 5 jaar bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave meerdere opleidingen genoten en ben gecertificeerd als haptotherapeut. 
Bij Phoenix Opleidingen te Utrecht heb ik de opleidingen “Systemische Werken” en “De Maskermaker” afgerond.
 
Ik ben aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix Opleidingen en houd  me aan de daarin opgestelde uitgangspunten en richtlijnen.
Zie voor verdere informatie: Phoenix Opleidingen Ethische Code
 

Welkom

Welkom op de website van Piet Titulaer
‘Praktijk voor Haptonomie’

Voor haptotherapie bij persoongerichte begeleiding.
U kunt bij mij ook terecht voor coaching bij professionele ontwikkeling. 


Contactgegevens

Hertog Reinaldlaan 3
5961TL, Horst
Tel: 06 55 86 76 78


Mededelingen

Op dit moment zijn er geen mededelingen.
Piet Titulaer